Tannhelseteam Mellingen | Forebyggende tannpleie
117
page-template-default,page,page-id-117,page-child,parent-pageid-241,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-4.5,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Forebyggende tannpleie

Noe av det viktigste vi som tannhelseforetak driver med er å forebygge skade på tenner og tannkjøtt.

Vi anbefaler våre pasienter jevnlig kontroll av tenner og tannkjøtt hos tannpleier, slik at eventuell sykdomsutvikling blir oppdaget på et tidligst mulig stadium og kan følges opp av en av våre tannleger.

Ved kontroll hos en av våre tannpleiere blir det foretatt en klinisk og røntgenologisk undersøkelse av tenner, tannkjøtt og munnslimhinner. I tillegg fjernes plakk, tannstein og utvendige misfarginger gjennom puss og evt. Air-Flow. Sistnevnte er en ny variant av puss der tennene saltblåses rene for brunt belegg og misfarginger på en meget skånsom måte.

Det er viktig å huske på at grunnlaget for en god tannhelse starter tidlig og oppnås best gjennom de daglige hygienetiltak, som riktig pusseteknikk ved børsting av tenner, bruk av tanntråd, tannstikker og/eller mellomromsbørster og flurorskylling. Mye av ansvaret for en sunn tannhelse hviler altså på pasienten selv.

Tannpleier vil kunne veilede og gi råd til hver enkelt pasient om hvordan tennene kan holdes rene og tannkjøttet friskt.

Alle våre tannpleiere har som ansatte ved vår spesialistpraksis tilegnet seg en betydelig behandlingserfaring innenfor fagområdet tannkjøtt- og tannfestesykdommer.

Spør oss om råd? vi er der for deg!